Varmista yrityksesi verkkonäkyvyys modernilla julkaisualustalla

Moderni responsiivinen verkkosivusto julkaisujärjestelmällä toimii yhtä hienosti älypuhelimella, tabletissa, television ruudulla ja PC:n näytöllä. Meiltä saat teemasivuston, yrityksesi verkkoportaalin tai kotisivut ja myyntiä lisäävän kampanjasivuston. 

Verkkosivustojen sisällön ja tietoarkkitehtuurin suunnittelu on lähtökohta onnistuneelle sivustolle. Direct1-määrittelyssä käymme läpi seuraavat kysymykset: 

  • Miten rakennamme oikean viestin kohderyhmillemme?

  • Käyttöliittymä- ja navigointiratkaisut

  • Sisältöjen luonti ja päivityspolitiikka, sisältöstrategia

Yrityksesi saa meiltä aina yksilöllisen palvelun, tulevaisuusvarman teknisen toteutuksen ja kokeneen yhteistyökumppanin.

Drupal vai Squarespace?

Verkkosivuston teknisessä toteutuksessa käytämme käyttötarkoituksesta riippuen eri julkaisualustoja. Vaativimpiin julkaisutarkoituksiin toimitamme useimmiten Drupal-ratkaisuja.

Pienempiin web-sivustoihin suosittelemme sekä viestinnällisesti että käyttöhelppouden kannalta laadukasta Squarespacen julkaisualustaa. Squarespace-sivuston hinta on yllättävän edullinen, verkkosivupakettimme HyperTech1 on pk-yrityksille suunniteltu avaimet käteen -paketti, jonka perushinta on vain 2800 euroa (alv. 0 %). Kysy lisää asiasta!