Digitaalisen viestinnän ratkaisuja
kasvavalle yritykselle

 
 

Hypermedia Oy -  
Teknis-taloudellisen viestinnän palvelut ja älykkäät digitaaliset julkaisuratkaisut

Hypermedia Oy tuottaa yritysviestinnän sisältöpalveluja sekä suunnittelee asiakaskohtaisia web-sovelluksia.

Vahvuutemme on yhdistää korkeatasoinen teknis-taloudellinen sisältötuotanto ja päättäjäviestintä markkinoiden edistyksellisimpiin julkaisualustoihin. B2B-markkinointi ja tiedottaminen sujuu tehokkaasti toimittamillamme julkaisuratkaisuilla. Julkaisuratkaisuihin saa meiltä nyt myös teksti- ja kuvasuunnittelun, tiedotteet, kuva-aineiston ja infografiikan. 

Web-sovelluksemme ovat useimmiten asiakkaille sovitettuja pilvipohjaisia järjestelmäratkaisuja. Huolehdimme järjestelmien ylläpidosta ja tuesta 24/7 periaatteella. Vaativat verkkoportaalit toteutamme Drupal-julkaisujärjestelmällä, pienemmissä verkkosivustoissa käytämme mielellämme Squarespacen upeaa pilvipalvelua. Toimittamamme uudet sovellukset perustuvat usein Microsoft .NET, PHP ja Javascript koodiin sekä SQL Server ja MySQL tietokantoihin.  

Yrityksenne tarpeet ja tavoitteet määräävät tekniset ratkaisut, ei päinvastoin. Mottomme on, tekniikan on palveltava ihmistä ja sen on oltava yksinkertaisen helppoa käyttää. Toimittamamme ratkaisun pitää olla loppukäyttäjä miellyttävä, luotettava ja nopea. Lyhyesti sanottuna jokainen toimittamamme sovellus on huolellisesti tehty - ja usein siinä on mukana myös jotakin sellaista uutta, jota jotkut nimittävät jopa innovatiiviseksi.

Hypermedia Oy ajattelee kokonaisuuksia. Uusi luomamme koodi toteuttaa järkevästi harkitun ja mietityn järjestelmäkokonaisuuden, joka on tulos tiiviistä neuvonpidosta tilaajan kanssa. Kuten on hyvin tunnettua, jokaisen menestyvän järjestelmätoimituksen takana on monta tekijää, joista tärkeimpiin kuuluu onnistunut arkkitehtuurisuunnittelu. Käytämme aina tarvittaessa hyväksi laajaa teknologiakumppaneiden verkostoa. Kaikkea kun vaan ei kannata tehdä itse - sen vuoksi avoimen lähdekoodin ja pilvitekniikan tuomat mahdollisuudet ovat upeita.

Muutamme ideanne digitaaliseksi todellisuudeksi joka toimii, viestii ja palvelee. Ratkaisumme ovat uutta ohjelmistotekniikkaa ja ennakoivat kohderyhmäsi tulevia käyttötapoja - siis "tulevaisuusvarmoja". 

Olemme yrityksiä, oppilaitoksia ja julkista hallintoa palveleva kotimainen ohjelmistoyritys. Toimistomme sijaitsee Suomen länsirannikolla Porissa.

Hypermedia Oy on rakentanut digitaalista tulevaisuutta asiakkailleen kohta kolmenkymmenen vuoden ajan. Tekninen kehitys on ollut huimaa tuona aikana - eikä kehityksen vauhti ole vähenemässä. Oppivana organisaationa, tarkemmin sanoen nopeasti oppivana organisaationa, tavoitteemme ja intohimomme on pysyä digitaalisessa tekniikassa askeleen edellä kilpailijoitamme myös huomenna.