Viestinnän

konsultointi - järjestelmät - sisältöpalvelut

 

Hypermedia Oy -  
Teknis-taloudellisen viestinnän palvelut ja digitaaliset julkaisut

Hypermedia Oy tuottaa yritysviestinnän konsultointi-, järjestelmä- ja sisältöpalveluja.

Markkinointi ja tiedottaminen sujuu tehokkaasti toimittamallamme julkaisuratkaisulla. Yrityksen julkaisuratkaisuun saa meiltä teknis-taloudellisen teksti- ja kuvasuunnittelun, tiedotteet, kuva-aineiston ja infografiikan. Sisältöstrategian luonti ja verkkojulkaisun ideointi yhdessä tilaajan kanssa kuuluu palveluvalikoimaamme.

Web-julkaisualustana suosimme tilaajien avaimet käteen -toimituksissa Squarespacen upeaa pilvipalvelua.  

Olemme yrityksiä, yhdistyksiä, oppilaitoksia ja julkista hallintoa palveleva kotimainen viestintäyritys. Toimistomme sijaitsee Porissa.

Hypermedia Oy on toimittanut digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän palveluja asiakkailleen kohta kolmenkymmenen vuoden ajan. Olemme kotimainen, mutta myös kansainvälinen. Monikielisten ja etenkin englanninkielisten verkkopalvelujen kehitys ja sisällön päivittämispalvelut ovat meille arkipäivää.

Tekninen kehitys on ollut huimaa vuodesta toiseen - eikä kehityksen vauhti ole vähenemässä. Vauhti koskee tietysti digitaalitekniikkaa, mutta yhtä lailla lähes kaikkia muitakin toimialoja ja inhimillisen toiminnnan kenttiä. Maapalloistuminen on täyttä totta oli organisaatio sitten iso tai pieni.

Tavoitteemme on yhdistää digitaalisen tekniikan mahdollisuudet yritysviestintään oivaltavasti myös huomenna. Viestinnän kanavat ovat moninaiset, järjestelmäratkaisuillamme yrityksen sanoma leviää niin verkkosivuilla, sähköpostissa kuin sosiaalisessa mediassa. Asiassa pysyen, rehellisesti, vakuuttavasti.

Strategista viestinnän osaamista
ja tekemisen meininkiä

Mies Hypermedia Oy:n viestintäpalvelujen takana on Ismo Ilén, toimittaja, tuottaja ja toimitusjohtaja. Moniosaajan lyhyt henkilökohtainen esittely löytyy Maailmanpolitiikka-blogin yhteydestä.

 
 

Maapalloistuminen verkottaa maailman yhdeksi kyläksi

Maailmanpolitiikka-blogi pohtii, minkälaisia seurauksia voimme odottaa kansainvälisen politiikan, talouden ja teknologian nopeasta ja yhä rajummaksi yltyvästä muutoksesta.