Referenssejä

Isot ja isohkot verkkosivustot rakennamme usein Drupal-julkaisujärjestelmän pohjalle. Pk-yrityksen tarpeisiin suosittelemme laadukasta Squarespacen julkaisutekniikkaa, jolla yritys uudistaa nopeasti ja kustannustehokkaasti nykyisen verkkopalvelunsa.

Hypermedia Oy:n järjestelmäratkaisut ovat huolettomia 'avaimet käteen' -toimituksia sisältäen kaiken tarvittavan perustamisesta käyttöönottoon ja pitkäaikaiseen tukeen ja ylläpitoon.  

 
Maakuntaportaali 

Maakuntaportaali 

Ikkuna maakuntaan

 "Upea meri ja pitkä historia. Satakunta on täynnä menestystarinoita ja töitä piisaa. Meillä on ruuhkaton tunnelma, fantastinen luonto ja edullista asua."

Satakuntaliitto vastasi kokonaiskonseptista ja sisällöstä, Luova Toimisto Pilke suunnitteli grafiikan ja Hypermedia Oy vastasi Drupal-pohjaisella Invite-portaaliratkaisulla Satakuntaliiton tilaaman maakuntaportaalin uudistamisesta.

www.satakunta.fi

Ydintekniikan yrityshakemisto

Ydintekniikan yrityshakemisto

FinNuclear

Hypermedia Oy on toteuttanut innovatiivisen web-vientihakemiston FinNuclear ry:n tarpeisiin.

Web-hakemistoon on yhdistetty Hypermedia Oy:n kehittämä Select Print -taittoteknologia. Hakemiston ylläpitäjä voi sillä luoda web-luettelon tiedoista muutamassa minuutissa tyylikkään perinteisen luettelon, jonka voi lähettää kirjapainoon tai tulostaa toimiston kirjoittimella. 

directory.finnuclear.fi

Vesihuollon osaamista

Vesihuollon osaamista

Heikki Laiho Oy

Johtavan vesihuoltoyrityksen Heikki Laiho Oy:n verkkopalvelu palvelee sekä kotimaista että kansainvälistä kaupankäyntiä. Sivuston monipuoliset tuotetiedon julkaisuominaisuudet ja myyntityötä tukevat sovellukset yhdistävät uusimpia verkkojulkaisemisen teknologioita.

Sekä tarjoukset että tarjouspyynnöt pystytään muodostamaan vaivattomasti saman julkaisujärjestelmän tuotetiedoista. 

www.hela.fi

Drupal-pohjainen Invite-julkaisuratkaisu

Kansainvälistä teknologian kaupankäyntiä

Kansainvälistä teknologian kaupankäyntiä

Globaali 

Bronto Skylift on maailman johtava kuorma-autoalustaisten nostolavalaitteiden valmistaja.

Kansainvälisen markkinointinsa ja asiakaspalvelunsa tehostamiseksi Bronto Skylift valitsi web-ratkaisunsa toimittajaksi Hypermedia Oy:n. Julkaisujärjestelmällä ylläpidetään laajan tuotevalikoiman näyttävää esittelyä, monipuolista kuvapankkia ja extranet-palveluja. Myös monen julkaisukielen tuki on oleellinen osa verkkosivustoa.

www.brontoskylift.com

Opiskelijoiden palveluksessa

Opiskelijoiden palveluksessa

Yliopistokeskus

Porin yliopistokeskus on pitkään hyödyntänyt Hypermedia Oy:n julkaisujärjestelmiä.

Nykyiseen Drupal-pohjaiseen Hypermedia Oy:n toimittamaan Invite-portaaliin on liitetty lukuisia viestintää tehostavia erikoistoimintoja kuten tiedotteiden julkaisu- ja hallintasovellus. Portaalin kehittyneet lomaketoiminnot ovat luonnollisesti tärkeä osa yliopistokeskuksen verkkoviestintää.

www.ucpori.fi

Uutta liiketoimintaa ja innovaatioita

Uutta liiketoimintaa ja innovaatioita

Kehittäjä

Prizztech Oy on elinkeinoyhtiö, jonka tehtävänä on Satakunnan hyvinvoinnin edistäminen yrityselämää vahvistamalla. 

Prizztech Oy:n aktiivisen verkkoviestinnän perusratkaisuna on Hypermedia Oy:n toimittama Invite-verkkoportaali, jonka teknologia perustuu Drupal-julkaisujärjestelmään. 

Prizztech Oy hyödyntää myös Hypermedian erillisratkaisuja kuten pilvipohjaisia yrityshakemistoja.

www.prizz.fi

Uusi tapa viestiä ja työskennellä

Kaiken kokoisille näytöille

Kaiken kokoisille näytöille

Kunta viestii

Pyhärannan kunta sijaitsee Varsinais-Suomessa, Rauman, Laitilan ja Uudenkaupungin välissä. Kunnan lähtiessä uudistamaan verkkosivujaan ratkaisuksi tuli Hypermedia Oy:n Invite-portaalitekniikka. Avoimen lähdekoodin Drupal-julkaisujärjestelmään perustuvana sivustoa on helppo kehittää viestintätarpeiden muuttuessa.

www.pyharanta.fi

Oppilaitoksen tiedot hallintaan

Oppilaitoksen tiedot hallintaan

Ammattiopetukseen

Länsirannikon johtava ammatillinen kouluttaja, Länsirannikon koulutus Oy, tunnetaan parhaiten WinNova-nimestään. Hypermedia Oy on vastannut tietoarkkitehtina ja sovelluskehittäjänä oppilaitoksen laajan opetuksen johtamis-ja resurssointijärjestelmän teknisestä toteutuksesta yhteistyössä tilaajan kanssa.

www.winnova.fi

Oppimisen ilo löytyy kansanopistosta

Oppimisen ilo löytyy kansanopistosta

Opin tielle

Eurajoen kristillinen opisto tarjoaa laaja-alaista koulutusta eri ikäryhmille. Tietoa ja koulutusta etsivä löytää kurssitarjonnan monipuolisesta järjestelmään suunnitellusta koulutushakemistosta. Julkaisuratkaisuna EKO käyttää Drupal-pohjaista Invite-portaalia, jolla sivujen ja kurssien päivitys on oppilaitoksen omin voimin helppoa. 

www.eko.fi