Oletko etsimämme Web Developer?

Laitoimme juuri työpaikan auki, onko Sinulla kiinnostusta?

Hypermedia Oy tuottaa sähköisen liiketoiminnan ja digitaalisen markkinoinnin järjestelmäratkaisuja teknologiayrityksille ja tekniselle tukkukaupalle. Verkkoportaalit, verkkokaupat ja julkaistavan tuotetiedon hallinta, PIM, ovat päivittäistä työkenttäämme.

Liiketoimintamme kasvaessa meillä on paikka sinulle

Web Developer


Tehtäviisi kuuluvat asiakaskohtaisten sovellusten määrittely, tietokantasuunnittelu, ohjelmointi sekä osallistuminen ohjelmistojemme tuotekehitykseen. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää käytännön kokemusta julkaisujärjestelmien ohjelmoinnista, mielellään Drupalista. Muut päivittäin tarvittavat taidot liittyvät PHP-, Javascript ja MySQL:n ohjelmointiin. Näiden lisäksi arvostamme muuta ohjelmistotekniikan osaamista. Esimerkkinä mainittakoon XML, HTML5, SQL Server ja Oracle. 

Kyky itsenäiseen työskentelyyn ja ongelmien ratkaisuun, suomenkielen kirjallinen esitystaito, hyvä englanninkielen taito sekä ryhmätyötaidot ovat tehtävässä menestymisessä tarpeen. Luonteeltasi olet energinen ja kehityshaluinen. Sinulla on soveltuva korkeakoulutasoinen tutkinto ja haluat toimia alati kansainvälistyvässä liiketoimintaympäristössä.

Lisää asiasta sivuiltamme kohdasta http://www.hypermedia.fi/web-developer