Google Driven työpöytä uudistuu visuaalisemmaksi

Uusi Drive on entistä visuaalisempi ja havainnollisempi.
Myös nopeutta on tullut lisää.
Google on aloittanut Google Drive -työpöydän päivitykset uuteen versioon. Muutos etenee asteittain Drive-käyttäjien tilien kohdalla.

Tiedosten käsittely helpottuu uuden käyttöliittymän myötä. Tiedostoja on helppo poimia samalla tapaa kuin PC:ssä ja vetää ne omien yksilöllisten poimintojen jälkeen ryhmässä haluttuun kansioon - ja kaikki tiedostojenhallinta tapahtuu edelleen pelkän selaimen avulla.

Googlen esittelyvideo uudesta Drivesta.

Myös tiedostojen jakaminen ja käyttöoikeuksien hallinta on virtaviivaisempaa, tiedostoa ei tarvitse enää avata luku- ja kirjoitusoikeuksen hallinnan muutosten vuoksi.

Google asiakirjoihin on heinäkuussa tullut myös uusi lisäominaisuus kommentointiin ja ryhmätyöskentelyyn. Nyt tiimityöskentelyssä asiakirjan muutoksia voi tehdä myös ehdollisesti. Aiemmin kaikki muutokset ovat näkyneet muutoksina asiakirjassa aina heti kun niitä on kirjoittanut. Nyt voi valita suoran muutoksen ja ehdollisen muutoksen välillä. Ehdolliset muutokset tulevat voimaan vasta kun hyväksyt laatimaasi asiakirjaan tehdyt ehdolliset muutokset.