Käytä Google Apps -levytilasi miten haluat - jaa 30 gigatavun levytila vapaasti tiedostojen ja sähköpostin kesken

 
Google Appsien levytilan hallinta tulee entistäkin helpommaksi. Nykyisin on vielä laskettu käyttäjän levytilakiintiöt erikseen tiedostojen (Google Drive), sähköpostin (Gmail) ja Google+ valokuvien kesken. 

Lähiviikkoina tapahtuvan uudistuksen jälkeen henkilökohtaisen yhteenlasketun levytilan 30 GB voi käyttää vapaasti mihin haluaa ilman "tiedostosiiloja". Eli jos sähköpostissa on vähän liitetiedostoja syömässä levytilaa, voi tilaa käyttää enemmän vaikka valokuvien tai videoiden tallentamiseen pilveen.Ja edelleen on voimassa totuus, että Googlen omat tiedostomuodot kuten tekstinkäsittely, taulukkolaskenta, esitykset ja sähköpostit ilman liitteitä eivät syö levytilakiintiötä ollenkaan. Hintakaan ei muutu, Google Appsit saa edelleen käyttöön hinnalla 4 euroa / kuukausi tai koko vuodeksi hinnalla 40 euroa.

Peruslevytilan jälkeen pilvestä saa muistia rahalla vaikka kuinka. Miten olisi 16 teratavua pilvessä olevaa levytilaa? Hinta on 799,99 dollaria / kuukausi. Voimassa olevat hinnat löydät Google Apps -tilisi kohdan Tili / Tallennus alta (Tarkastele ja muokkaa sopimusta).

Googlen tiedote asiasta: http://googleenterprise.blogspot.fi/2013/05/bringing-it-all-together-for-google.html