Pilven taika CloudMagic löytää tiedon jopa Googlea tehokkaammin


Pilvipalvelut ovat upeita, mutta kun niitä kertyy enemmän, voi vauhdissa unohtua, mihin tieto loppujen lopuksi tallentui. Jäikö se Dropboxiin vai tallentuiko asiakirja Google Driveen, menikö sähköposti Hotmailin vai Outlookin kautta ja mitä siinä oikein sanottiin. Oliko asiasta puhetta Twitterissä vai Facebookissa?

Nyt on tullut uusi "superhakupalvelu" CloudMagic - "Pilven taika", joka hakee huippunopeudella yhdellä kyselyllä kaikista yleisimmistä pilvipalveluista, joihin olen perustanut oman käyttötilin.

Otin CloudMagic-pilvipalvelun käyttöön eilen ja muutama minuutti käytön jälkeen palvelu oli jo indeksoinut osan sähköposteistani ja asiakirjoistani ja saatoin aloittaa kyselyjen teon. Nyt kun tuhannet asiakirjat, Facebook-viestit ja sähköpostit näyttävät olevan luettuna, vastaukset tulevat edelleen todella nopeasti -  väittäisin että jopa nopeammin ja tarkemmin kuin Googlen omalla sähköposti- ja asiakirjahaulla.

CloudMagicissa on käytettävissä myös monipuoliset suodatus- ja täsmentävät hakukriteerit. Voit hakea esimerkiksi vain yhdestä tietystä pilvipalvelusta, dokumentin tyypin perusteella tai kenelle sähköposti on lähetetty. Hakutulokset ovat laadullisesti eli osuvuudeltaan korkeatasoisia - haun huippunopean toiminnan  lisäksi.

Palvelun saa käyttöön maksutta ja Pro-version viiden dollarin (no 4,99 taalan eli noin 3,7 euron) kuukausimaksulla. Ilmaisessa versiossa pystyy hakuja tekemään 50 kuukaudessa, maksullisessa rajattoman määrän. CloudMagicin avulla löydät omat tietosi missä tahansa liikutkaan, ohjelman Appsin voi ladata kaikkiin yleisimpiin älypuhelimiin: Android, Apple ja Windows-puhelimet ovat tuettuja ja PC-käyttäjä saa CloudMagic-työkalun asennettua Chromeen, Firefoxiin, Safariin (Mac) ja Internet Exploreriin.

https://cloudmagic.com