Navigoi vauhdilla Googlen kalenterissa, osa 2

Niin hyvä kuin Googlen kalenteri on niin työpöydällä kuin puhelimessa, on sen käytössä muutama hankaluus, jos tyytyy käyttämään kalenteria sen perusasetuksilla. Huomaan, että minulla on tarvetta toistamiseen, mutta älypuhelinten myötä sähköinen kalenteri on ehdoton hyötysovellus siinä missä sähköpostikin.

Muutama vinkki, joilla kalenterista saa vielä enemmän irti:
  1. Ota käyttöön Siirry päivämäärään toiminto. Toiminnon kytket päälle Kalenterin asetuksista, sen Labs-näkymästä, jossa on paljon muutakin hyödyllistä. Siirry päivämäärään toiminnolla voit nopeasti surffata kalenterissasi kuukausien päässä olevaan ajankohtaan päivän tarkkuudella.  
  2. Opettele käyttämään kalenterin Tapahtumat (Program) -näkymää! Saat yhdellä painalluksella tulevasta todellisesta ohjelmastasi listanäkymän päivä-, viikko- tai kuukausinäkymään upotettujen merkintöjen sijaan.
  3. Jos käytät kalenteria paljon, kannattaa hyödyntää pikanäppäimiä, tässä hyvä tiivistelmä, mitä kaikkea voit tehdä kalenterissa ilman hiirtä:
    http://support.google.com/calendar/bin/answer.py?hl=fi&answer=37034
  4. Ja kai muistit, että kuten kaikissa Googlen toiminnoissa, mikä tahansa tuleva ja mennyt asia löytyy kalenterista kätevästi kalenterin omalla hakutoiminnolla. 
Tästä aiheesta lisää omasta blogistani:

Elsa Wenzelin lista kalenterin käytön hyötyvinkeistä on lukemisen arvoinen: